Ja sama pravim picu koja moze da se jede i hladna i sutra dan.testo brasno solju zejtina jedno jaje so kvasac zamesiti i u veliki pleh odmah prstima sve istanjiti do ivice pleha gde je malo zaoblhen.namazati sa ukusnim pire paradajzom.iscepkati slane icuni fileti radi smeka iseckati crne masline poregjati listice lepog suvog vrata samo viljuskom nanositi cetiri jaja nikako mutiti opet iz tube naneti pire paradajz i na kraju suvi bosiljak a moze ako imate i svezi
Peci kratko na 200 do deset minuta paziti kora dole da bude rumena nikako ziva.iseci na kvadrate .ako vam preostane mozete je jesti i kasnije jer je testo rskavo i ukusno
Ljubica
Ja sama pravim picu koja moze da se jede i hladna i sutra dan.testo brasno solju zejtina jedno jaje so kvasac zamesiti i u veliki pleh odmah prstima sve istanjiti do ivice pleha gde je malo zaoblhen.namazati sa ukusnim pire paradajzom.iscepkati slane icuni fileti radi smeka iseckati crne masline poregjati listice lepog suvog vrata samo viljuskom nanositi cetiri jaja nikako mutiti opet iz tube naneti pire paradajz i na kraju suvi bosiljak a moze ako imate i svezi Peci kratko na 200 do deset minuta paziti kora dole da bude rumena nikako ziva.iseci na kvadrate .ako vam preostane mozete je jesti i kasnije jer je testo rskavo i ukusno
Podelite komentar
Alex
I ako mislite istog dana da je spremite i pojedete pocnite u sedam ujutru da bi bila spremnjena do sedam uvece!
Podelite komentar