≫
Odlično testo za pizzu
≫
Brašno, so, voda, kvasac i vreme – to je bukvalno sve što vam je potrebno.
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ljubica
Ja sama pravim picu koja moze da se jede i hladna i sutra dan.testo brasno solju zejtina jedno jaje so kvasac zamesiti i u veliki pleh odmah prstima sve istanjiti do ivice pleha gde je malo zaoblhen.namazati sa ukusnim pire paradajzom.iscepkati slane icuni fileti radi smeka iseckati crne masline poregjati listice lepog suvog vrata samo viljuskom nanositi cetiri jaja nikako mutiti opet iz tube naneti pire paradajz i na kraju suvi bosiljak a moze ako imate i svezi Peci kratko na 200 do deset minuta paziti kora dole da bude rumena nikako ziva.iseci na kvadrate .ako vam preostane mozete je jesti i kasnije jer je testo rskavo i ukusno
Alex
I ako mislite istog dana da je spremite i pojedete pocnite u sedam ujutru da bi bila spremnjena do sedam uvece!