Pastrmka na kajmaku

 ≫ 
  • 1

Potrebno je:

- 1,5 kg pastrmke

- 100 g kukuruznog brašna

- 250 grama kajmaka

- 1/2 dl vinskog sirceta

- 3 do 4 čena belog luka

- so

Pastrmku očistiti, oprati i iseći na komade. Posoliti i ostaviti da stoji 15 minuta. Uvaljati je potom u kukuruzno brašno pa je pržiti na zagrejanom kajmaku. Isprženu ribu izvaditi iz kajmaka i staviti u zagrejanu činiju. U kajmak dodati sirće i zgnječeni beli luk. Dosoliti po ukusu i preliti preko ribe.

Foto-ilustracija: pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Petar Benčina igra lik Bogdana: Glumac o filmu "Volja sinovljeva", saradnji sa bratom Igorom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    3. decembar 2016 | 14:42

    Kajmak samo sojin ako ima u Srbiji i eto posno za vikend

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA