Posna čorba od griza i spanaća

 ≫ 
  • 0

Potrebno je:

- 1 l slanog povrtnog stoka (ili voda i 2 povrtne kocke)

- 3 supene kušike kukuruznog griza

- ½ kg očišćenog spanaća

- 2 kašike maslinovog ulja

- biber po ukusu

Priprema:

Ugrejte posudu, dodajte maslinovo ulje i kada se malo ugreje sipajte kukuruzni griz i mešajte da se malo proprži. Nalijte toplom supom i stalno mešajte. Kuvajte na umerenoj temperaturi oko 8 minuta. Dodajte opran i očišćen spanać. Prokuvajte oko 5 minuta. Ova brza čorba može se pripremati sa raznim povrćem, zdrava je i lagano se vari. Servirajte s kukuruznim hlebom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Da li je manje štetno ako pijemo piće "bez šećera" i zašto je plastika za jednokratnu upotrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA