Posna pašteta od sardine

 ≫ 
  • 0

Potrebno je:

- konzerva sardine

- veći obaren krompir

- 2 kašike paste od masline ili nekoliko crnih maslina

- crveni luk sitno iseckan

- supena kašika kapara iz teglice

- kocka tofu sira (opciono)

- so

- biber po ukusu

Priprema:

Sardinu iz konzerve izgnječite, dodajte obaren i ispasiran krompir, pa onda i narendani tofu sir (ako ga koristite). Sve polako izmešajte. Dodajte seckan crveni luk, pastu od maslina ili sitno seckane masline i kapre. Promešajte, posolite, pobiberite i obavezno probajte pa dodajte začine po želji. Poslužite na listovima zelene salate, ukrasite maslinama i kaparima. Ovo predjelo može biti i doručak ako ga servirate na prepečenom crnom hlebu.

Foto: pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA