Omlet na španski način

 ≫ 
  • 0

Potrebno je:

- četiri jajeta

- dve paprike

- četiri zrela paradajza

- tikvica

- čen belog luka

- kašičica iseckanog peršunovog lista

- pola kašičice kima

- nekoliko listova bosiljka

- malo origana

- list lorbera

- komadić ljute crvene paprike

- šest kašika maslinovog ulja

- so

Foto-ilustracija: Pixabay.com   Foto-ilustracija: Pixabay.com

Priprema:

Iseći sitno beli luk, tikvicu i papriku - pa propržiti na ulju. Dodati oljušten  i izgnječen paradajz i list lorbera, iseckanu ljutu papriku, kim, origano, peršun. Posoliti i u pokrivenoj posudi dinstati oko pola sata. Od svakog jajeta posebno ispržiti na ulju omlet, svaki puniti povrćem, preklopiti i ukrasiti listovima bosiljka.

Foto-ilustracija: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Palo prvo ovogodišnje skijanje na Torniku, gužva kao u košnici: Sjajne slike zimske idile

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA