Peperonata: zdrav prilog s paprikama i povrćem

 ≫ 
  • 0

Potrebno je:

- četiri paprike

- dva plava patlidžana

- dva zrela paradajza

- dve glavice crnog luka

- dva čena belog luka

- dva kašičice origana

- 4 kašike ulja

- so

Priprema:

Sve povrće očistiti i iseći na kockice ili rezance. Na ulju propržiti crni i beli luk, dodati povrće, posoliti, poklopiti i na umerenoj temperaturi kuvati oko pola sata. Umešati origano i pustiti da još jednom provri.

Foto-ilustracija:  pixabay.com

Telegraf.rs)

 

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA