Neobične slatko-slane tikvice

 ≫ 
  • 0

Potrebno je:

- osam tikvica

- dva jajeta

- kašika putera

- šolja prezle

- kašika iseckanih listića nane

- kašika šećera

- četiri kašike ulja

- tri kašike sirćeta

- so

Priprema:

Tikvice iseći po dužini i dobro ih osušiti. Svaki režanj umakati u umućena jaja, pa u prezle i pržiti na vreloj mešavini putera i ulja. Ređati u posudu, preliti mešavinom dobijenom od kašike vode, šećera, soli i listića nane.

Foto-ilustracija:  pixabay.com

(Telegraf.rs)

 

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA