Zdravo i vegetarijansko: kajgana od tofua

 ≫ 
  • 0

Potrebno je:

- 450 gr svežeg tofua

- 1 kašičica kurkume

- 2 kašike maslinovog ulja

- ½ šolje sitno seckanog crnog luka ili mladog luka

- ½ šolje sitno seckanih pečuraka

- ½ kašičice soli, ½ šoljice sitno seckanog mladog luka

OTKRIVAMO: Evo šta treba da jedete da biste imali zdrave zube!

ŠTA DANAS ZA KLOPU: Čamčići od tikvica s povrćem - zapečeni ratatuj (VIDEO)

Način pripreme:

Tofu sir izmrvite, te pomešajte sa kurkumom i soli. Na ulju propržite luk i pečurke, dok luk ne postane proziran. Dodajte izmrvljeni tofu i pržite još 3-5 minuta. Sve dobro izmešajte. Po želji posolite i pobiberite. Kada je gotovo pospite mladim lukom. Ukoliko volite intenzivniji ukus, od 450 gr tofua stavite 100 gr dimljenog i 350 gr svežeg tofua.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA