I za post, i za zdrav život: posna salata sa tunjevinom
Potreban materijal:
1 pakovanje
vezica vlašca
vezica peršuna
1 struk mladog belog luka
2 konzerve tunjevine u slanom rastvoru
so i biber po ukusu
SEKSI BONTON: Džentlmen ZNA da otkopča brus, a dama NIKAD ne priča o penisima!
VESELIN JEVROSIMOVIĆ: Pametne kuhinje će za nekoliko godina ući u masovnu primenu
Priprema:
Mešavinu povrća skuvati, ocediti, ohladiti i staviti u činiju. Dodati oceđenu tunjevinu, pa po ukusu posoliti i pobiberiti. Na kraju dodati sitno seckani vlašac, peršun i beli luk. Sve lagano izmešati. Pre služenja malo ohladiti.
Recept i fotografije preuzeti s bloga "Moje Grne", autor: Dragana Pušica
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
мама
Свака част изгледа супер... хвала и за пост и за здравље
Podelite komentar