I za post, i za zdrav život: posna salata sa tunjevinom
Potreban materijal:
1 pakovanje
vezica vlašca
vezica peršuna
1 struk mladog belog luka
2 konzerve tunjevine u slanom rastvoru
so i biber po ukusu
SEKSI BONTON: Džentlmen ZNA da otkopča brus, a dama NIKAD ne priča o penisima!
VESELIN JEVROSIMOVIĆ: Pametne kuhinje će za nekoliko godina ući u masovnu primenu
Priprema:
Mešavinu povrća skuvati, ocediti, ohladiti i staviti u činiju. Dodati oceđenu tunjevinu, pa po ukusu posoliti i pobiberiti. Na kraju dodati sitno seckani vlašac, peršun i beli luk. Sve lagano izmešati. Pre služenja malo ohladiti.
Recept i fotografije preuzeti s bloga "Moje Grne", autor: Dragana Pušica
(Telegraf.rs)
Video: "Trebalo je ranije da kaže" Dinča otkrio što nije došao na koncert Baneta Mojićevića
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

мама
Свака част изгледа супер... хвала и за пост и за здравље
Podelite komentar