Marinirane pečurke kao iz najboljeg restorana!

 ≫ 
  • 0

250g šampinjona isecite na četvrtine. Stavite da provri lonac s oko 1l vode - a u tu vodu dodajte ½ šoljice sirćeta i 1 ravnu kašiku soli.

Ostavite pečurke 2 minuta u ključaloj vodi, a onda procedite. Vratite pečurke u šerpicu i dodajte 1 seckan češanj belog luka i 1 kašiku maslinovog ulja. Malo ispržite. Dodajte svež peršun i biber.

VESELIN JEVROSIMOVIĆ: Pametne kuhinje će za nekoliko godina ući u masovnu primenu

Čitav život POGREŠNO odmrzavate hranu! Ovako se to radi

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Na auto-putu Beograd - Niš, u ataru aleksinačkog sela Draževa izgoreo turski kamion

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA