Vešalica prelivena kajmakom

 
 ≫ 
  • 0

Za najklasičnija jela nacionalne kuhinje ne moramo uvek da odemo u restoran.

Ovo je jedno od omiljenih koje možete lako da pripremite i sami!

Sastojci:

- 400g bele vešalice

- so,biber

-  100g kajmaka

Priprema:

Meso posolite i ostavite da malo odstoji, pa ga ispecite na roštilju ili grill tiganju. Smanjite temperaturu kad je skoro gotovo.

ŠTA DANAS ZA KLOPU: Slasna kalcona s povrćem i mocarelom (VIDEO) (RECEPT)

Mislili ste da je ova hrana ZDRAVA? Kad čujete šta ima u njoj, više je nećete jesti

Pri kraju pečenja na tihoj vatri rastopite kajmak, prelijte pečeno meso, pa ga još malo propržite na teflonu. Kao prilog poslužite kajmak i paradajz-salatu.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs)

Video: Izložba slika Vuka Vidora u Comtrade-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA