Vešalica prelivena kajmakom
Za najklasičnija jela nacionalne kuhinje ne moramo uvek da odemo u restoran.
Ovo je jedno od omiljenih koje možete lako da pripremite i sami!
Sastojci:
- 400g bele vešalice
- so,biber
- 100g kajmaka
Priprema:
Meso posolite i ostavite da malo odstoji, pa ga ispecite na roštilju ili grill tiganju. Smanjite temperaturu kad je skoro gotovo.
ŠTA DANAS ZA KLOPU: Slasna kalcona s povrćem i mocarelom (VIDEO) (RECEPT)
Mislili ste da je ova hrana ZDRAVA? Kad čujete šta ima u njoj, više je nećete jesti
Pri kraju pečenja na tihoj vatri rastopite kajmak, prelijte pečeno meso, pa ga još malo propržite na teflonu. Kao prilog poslužite kajmak i paradajz-salatu.
Foto: Pixabay.com
(Telegraf.rs)
Video: Izložba slika Vuka Vidora u Comtrade-u
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.