Valorant ove godine oduvao CS:GO po gledanosti na Twitchu

 
 
  • 1

Prema podacima sa Stream Charts, Valorant je 2022. godine bio ubedljivo najgledaniji shooter na Twitchu, sa ukupno 1,126 milijardi sati pregleda.

Ova cifra je skoro duplo veća od drugog najgledanijeg FPS naslova, Counter-Strike: Global Offensive, koji je zabeležio oko 685 sati pregleda. CS:GO je međutim šampion po piku gledanosti, sa 1,6 miliona pregleda. U ovoj kategoriji drugo mesto je zauzeo Fortnite.

Valorant i CS:GO prenose neki od najpopularnijih strimera na Twitchu – Brazilac Gaules je ove godine zabeležio preko 126 miliona sati pregleda, dok je bivši CS:GO profesionalac Tarık Celik prikupio ukupno 69 miliona sati.

Iako Tarik najčešće strimuje svoje ranked Valorant mečeve, tokom godine je u više navrata je prenosio i VCT, što mu je dosta povećalo gledanost.

Valorant je u svakom pogledu izuzetno brzo napredovao otkako je izašao u junu 2020. godine, pa ni gledanost na Twitchu nije izuzetak. I pored toga, CS:GO je i dalje šampion po pitanju pika gledanosti. Riotov popularni shooter sledeće godine ulazi u svoju VCT 2023 sezonu, tako da će biti interesantno videti da li će uspeti da obori rekord koji je Kanter postavio.

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA