Riot Games testira betl rojal VALORANT mod u Kini

 
 
  • 0

Na socijalnim mrežama su se pojavile glasine da Riot sprema nešto ''novo'' za svoju taktičku pucačinu.

Čak je i moja baka svesna da su deca totalno poludela za betl rojal žanrom igara, a do tog zaključka je došla i kompanija Riot. Iako je moja bakica pravi trendseter u poređenju sa gejming kompanijom, izgleda da nikad nije kasno da se uskoči na betl rojal voz. Mada, da nije malo već gužva?

Prema glasinama, Riot trenutno testira betl rojal mod za VALORANT, a ekskluzivne novosti donosi nam Tviter profil koji nas je ranije obavestio da se sprema mobilna verzija Valorant-a, i kada stižu novi agenti Skye i Yoru u igru. Prva objava je izašla još prošlog novembra, ali ju je korisnik dopunio sa novim videom.

On je saznao da su PUBG igrači iz Kine pozvani na privatan test novog moda, a neki učesnici su rekli i da bi novi betl rojal naslov mogao da bude i igra za sebe. Glasine koje deli PlayerIGN profil su se u ranijim situacijama pokazale tačne, tako da možemo da budemo gotovo sigurni da ćemo dobiti i zvaničnu potvrdu u narednim mesecima.

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA