Riot na godišnjicu od izlaska najavljuje Valorant Mobile

 
 
  • 0

Danas Valorant slavi svoj prvi rođendan, što je bila odlična prilika za Riot Games da potvrdi da već uveliko rade na mobilnoj verziji svog popularnog šutera, kao i da su spremili veliki broj besplatnih nagrada za igrače u junu.

Riot nije pružio više detalja o Valorant Mobile, ali je nagovestio je to samo prvi korak kada je u pitanju širenje šutera i na druge platforme.

”Jedan od naših glavnih ciljeva za ovu godinu je bio da zaslužimo poverenje i poštovanje od globalne FPS zajednice i da im dokažemo da će Valorant uvek pružati iskustvo istinski vrednog takmičarskog šutera”, izjavila je Ana Donlon, izvršni producent u Riotu.

Takođe su dodali da su prezadovoljni što u proseku preko 14 miliona različitih igrača igra igru na mesečnom nivou i da je do sada odigrano preko 500 milijardi mečeva.

Poređenja radi, Counter-Strike: Global Offensive je prošlog meseca imao nešto manje od 27 miliona igrača. Ipak, Counter Strike je igra koja postoji od 1999. godine, tako da možemo reći da je ovo fantastičan uspeh za samo godinu dana.

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA