Uspešni esportista tvrdi da su evropski gejmeri pametniji od američkih

 
 
  • 0

Mladi esportista se proslavio u hit pucačini Valorant

Poznati kanadski esportista Tajson ''TenZ'' Ngo se dotakao nekih razlika između evropskih i američkih gejmera tokom svog najnovijeg strima.

20-godišnji Kanađanin trenutno boravi u Evropi zajedno sa svojom ekipom Valorant Sentinels, sa kojom se takmiči na VCT Masters turniru u Rejkjaviku, koji je već uveliko počeo. U pitanju je prvi internacionalni Valorant turnir u LAN-u sa nagradnim fondom od $600,000.

Osim takmičenja, TenZ uglavnom provodi vreme trenirajući protiv ostalih timova, ili igrajući ranked Valorant mečeve na svom strimu. Tako je tokom jedne striming sesije uporedio stil igre evropskih i američkih igrača.

Izjavio je da su evropski igrači dosta domišljatiji i strpljiviji od svojih američkih rivala. S druge strane, rekao je da komunikacija ponekad može biti problematična, posebno ako se u timu nađu ruski igrači. Amerikanci su u tom smislu, iako možda nepromišljeni, često dosta složniji.

Dodao je da je stekao utisak kao da su Evropljani toksičniji od Amerikanaca, pogotovo na najvišem rangu igre.

TenZ i Sentinels večeras u 22:00 časa prave svoj debi na VCT Masters turniru u Rejkjaviku. Prenos možete pratiti na zvaničnom Valorant Twitch kanalu.

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA