Poznata Dota 2 ekipa ulazi na Valorant scenu

 
 
  • 0

Da li je sada pravo vreme ulagati u Valorant?

Prema novinarima sa Dexerta, esports organizacija Alliance, najpoznatija po svojim Dota 2 timovima, razmatra da se u narednim nedeljama formira svoj Valorant sastav.

Po završetku First Strike Valorant turnira ovog vikenda, interesovanje za novu pucačinu Riot Games-a je dodatno poraslo, zbog čega su neke organizacije izrazile želju da se pridruže Valorant univerzumu, među kojima se nalazi i Alliance.

Oni su se kao organizacija prvobitno pojavili na Dota 2 scene, gde bi se godinama kasnije proširili i na igra kao što su Apex Legends, Fortnite, Smash, a kratko su čak bili i deo najjače League of Legends lige u Evropi. Što stiče same ekipe, izjavili su da će nastaviti svoju tradiciju i da će pokušati da pronađu evropsku petorku.

U četvrtfinalu EU First Strike-a su se našle čak četiri ekipe bez organizacije, među kojima se SUMN FC plasirao u finale, zbog čega je evidentno da se pojavilo interesovanje nekoliko organizacija.

U prethodnih par dana smo saznali da se FPX rastao sa svojim Cypher igračem, Meddo-m, kao i da je G2 dodelio otkaz Davidp-u, zbog čega smatram da će biti zanimljivih par nedelja pred nama, jer ćemo imati priliku da vidimo veliki broj promena u starim, kao i formiranje novih rostera.

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA