Riot prezentovao deo sadržaja koji dolazi u Valorant sledeće godine

 
 
  • 0

Ako su vam se svideli skinovi koji su ove godine došli u Valorant, onda imate sreće. Riot je na zvaničnom blogu objavio nekoliko brzih najava o predstojećim sadržajima koji stižu u igru.

Tim koji se bavi kreiranjem premium sadržaja imao je pune ruke posla ove godine.  Od kako je Valorant izašao izbacili su 26 jedinstvenih skinova, 130 skinova za oružja, tri betl pasa i 13 ugovora za karaktere. Riot je predstavio na blogu deo kozmetičke postavke za sledeću godinu, a verujemo da će prezentovani skinovi biti deo veće linije koja će doći u igru sledeće godine.

Riot ima solidnu reputaciju što se tiče kozmetike u njihovim igrama, a posebno su popularne kreacije u League of Legends. Jedina mana koja se vezuje za neke skinove je koliko novca treba da izdvojite, ali kako vreme prolazi cene će najverovatnije padati.

Ako želite da pogledate kako će izgledati sadržaj koji je najavljen za sledeću godinu, uputite se na zvanični Riot blog na ovom linku.

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA