Pouzdani Valve insajder praktično potvrdio Half-Life 3

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Izgleda da Valve ipak ume da broji do tri.

Jedan od najpoznatijih Valve insajdera na sceni, Gabe Follower, predstavio je nove dokaze koji ukazuju da je Half-Life 3 uveliko u razvoju. Sve dokaze je izneo u javnost putem YouTube videa, na kome je navodno radio čak tri godine.

”Half-Life 3 zaista postoji. Valve dugo pokušava da sakrije da ćemo se posle toliko godina vratiti u XEN. Igra će imati polu-otvoreni svet, weather sistem, smenu dana i noći sa propratnim mehanikama, pametne NPC likove…”.

U svojoj video prezentaciji, Gabe Follower je rekao da je postalo ”mnogo očiglednije” da je Half-Life 3 u razvoju sa pojavom Deadlocka, nove Valve hero shooter MOBE koja je nedavno zvanično najavljena, pošto mnogo bolje može da razazna koji elementi pripadaju kom projektu.

Gabe Follower je pronašao mnogo uzbudljivih detalja, uključujući delove koda koji opisuju ponašanje XEN neprijatelja. Prema novim informacijama, tvrdi da će igra imati veoma naprednu grafiku, sa izrazito realističnom fizikom, facijalnim ekspresijama i lip-syncing animacijama.

Video možete pogledati ovde.

Video: Gašić prisustvovao uvežbavanju, sve spremno za 20. septembar: Moćna slika s batajničkog aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стеф

    27. avgust 2024 | 13:47

    Једна од најј игрица! Једва чекам да изађе трећи део!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA