Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je Space Ranger? Evo šta znamo o sledećem OW2 heroju

Vreme čitanja: oko 1 min.

”Svemirska rendžerka” bi trebalo da izađe krajem avgusta.

  • 0
space-ranger-overwatch-2-24-1 Foto: Blizzard Entertainment

Posle Venture koja se pridružila Overwatch 2 ekipi u 10. sezoni, Blizzard polako ”prostire crveni tepih” za 41. heroja, trenutno poznatog kao Space Ranger. Novi heroj bi trebalo da izađe krajem avgusta, zajedno sa 12. sezonom.

Uz Venture, Blizzard je Space Ranger prvi put otkrio tokom BlizzCon 2023 festivala. Od tada nismo saznali mnogo informacija o heroju, osim toga da će biti support. Takođe je malo verovatno da će se zapravo zvati Space Ranger.

Ime odgovara njenom futurističkom dizajnu, sa oklopom koji dosta podseća na D.va i njenog robota. Na BlizzCon 2023, Blizzard je rekao da se radi o ”veoma mobilnom heroju sa fokusom na vertikalnost”, što je i logično s obzirom da poseduje jet-pack.

space-ranger-overwatch-2-concept-2-24-1 Foto: Blizzard Entertainment

Što se njenog oružja tiče, tokom razvoja je imala burst-fire submachine gun, ali je Blizzard odlučio da ga zameni. Ako će zaista biti support sigurno će moći da leči saigrače, ali nam nisu poznati nikakvi detalji o njenim sposobnostima.

Početak OW2 sezone 12 je zakazan za kraj avgusta. Tačan datum nam nije poznat, ali neki insajderi očekuju da će izaći 21. avgusta. Blizzard će do tada sigurno podeliti nove detalje o Space Ranger.

Kakva su vaša očekivanja od novog heroja?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA