Vreme čitanja: oko 1 min.

Glasine: Valve već godinama radi na borilačkoj igri

Vreme čitanja: oko 1 min.

Heavy vs. Freeman?

  • 0
valve-games-characters-24-3 Foto: dream_code

Insajder ”Maksim ”Gabe Follower” Poletajev je podelio informacije o najnovijem Valve projektu koji je navodno već nekoliko godina u razvoju. Rekao je da se radi o borilačkoj igri, ali nije otkrio nikakve konkretne detalje.

”Ne mogu da otkrijem dodatne detalje (pošto mi nisu poznati), ali Valve poslednjih nekoliko godina radi na borilačkoj igri. Projekat je možda otkazan, nisam siguran. Multiverse crossover najvećih Valve igara zvuči zanimljivo”.

Gabe Follower je insajder i dataminer koji se primarno fokusira na Counter-Strike, ali se povremeno bavi i drugim Valve naslovima – nedavno je otkrio detalje o novoj timskoj pucačini Deadlock. Može se reći da je Gabe Follower relativno pouzdan, ali je ova borilačka igra trenutno potpuna misterija.

Ovaj naslov bi bio prvenac za Gejba i kompaniju kada su tabačine u pitanju, ali crossover njihovih drugih igara definitivno zvuči interesantno. Potencijalno bismo mogli da igramo kao Gordon Freeman, Chell, Pudge, Rochelle ili Spy. Riot Games, jedan od njihovih najvećih konkurenata, trenutno radi na svojoj prvoj fighting igri, 2XKO, koja bi trebalo da izađe 2025. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA