Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže nam SUPERVIVE – nova Battle Royale igra

Vreme čitanja: oko 1 min.

SUPERVIVE je nova Battle Royale igra inspirisana MOBA žanrom.

  • 0
Gaming_Supervive_keyart Foto: Theorycraft

SUPERVIVE je prvi naslov studija Theorycraft, arena-based Battle Royal igra sa elementima MOBA žanra. Prvi put predstavljena pre godinu dana kao Project LOKI, zajednica ju je opisala kao kombinaciju tri igre – League of Legends, Apex Legends i Smash.

Mnogi igrači su već testirali ovu igru i podelili svoja iskustva preko SUPERVIVE discord kanala. Međutim, malo snimaka postoji online zbog NDA sporazuma koji su igrači morali da potpišu. Ovo se zvanično promenilo, jer su novi igrači sada dobrodošli da se prijave za early access izdanje igre na SUPERVIVE zvaničnom sajtu od 27. juna do 4. jula 2024.

Theorycraft je upravo objavio ceo gameplay video. Snimak prikazuje alfa testere i programere koji se udružuju jedni protiv drugih, pokazujući veći deo mehanike igre.

Prvo, mapa je masivna. Baš kao i u MOBAMA poput LoL-a, puna je objektiva koje možete zadobiti da biste sakupili više resursa. I baš kao u Battle Royale-u, morate strateški da sletite blizu njih da biste obezbedili bolji plen od svojih protivnika.

Što se tiče HUD-a, igra SUPERVIVE koristi veoma jednostavan format. U centru ćete pronaći sve sposobnosti svog heroja i njegov cooldown. Takođe ćete moći da opremite bolje oružje da nanesete više damage-a. Sa posebnim borbenim veštinama i sposobnostima, svaki lik spada u specifičnu klasu – fighter, protector i controller.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA