Otkriven tajanstveni Blizzard-ov projekat

 
 
  • 0

Pre nekoliko dana jedan korisnik je uspeo da otključa listu objavljenih i neobjavljenih igara na GeForce NOW platformi, a gejming zajednica je posebno bila zainteresovana za Blizzard igre.

Blizzard igre poput Overwatch-a, Overwatch-a 2, Heroes of the Storm i Diablo-a, se nalaze na objavljenoj listi, ali između Overwatch naslova nalazi se i jedno ime koje nismo do sada videli. Iris. Ipak, ne postoji način da saznamo da li je ovo Blizzard-ov ili Activision-ov projekat, a kompletnu listu aplikacija možete pogledati na ovom linku. Ovo međutim nije jedini dokaz da Blizzard sprema neki novitet.

Nekoliko oglasa za pozicije na nepoznatim projektima unutar kompanije pominju iskustvo u radu na FPS igrama. Iako ovo ukazuje da je nešto definitivno u procesu razvoja, trenutno je nemoguće da pogodimo o čemu je zaista reč. Overwatch igrači spekulišu i da se radi o projektu koji je vezan za ovu igru, ali je samo jedna reč u pitanju, pa će misterija trajati dok god se ne otkrije još detalja. Detaljan blog Ighora Julija, koji je pronašao listu, možete pročitati na ovoj adresi.

Da li vi imate neku ideju šta bi Iris mogao da bude?

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA