Kako je igra spasila gejmera od sigurne smrti

 
 
 ≫ 
  • 1

Kada pričamo o kartičnim igrama, možemo reći da su strategija i znanje mnogo važniji od sreće. Ipak, reddit korisnik po imenu AntonRauch nam je ispričao neverovatnu priču u kojoj je imao sreće što je i dalje živ, a za to je najzaslužniji špil GWENT karata.

Po završetku kupovine Gwent karata, Anton se uputio ka kući, kada ga je u jednoj zavučenoj ulici napao nepoznati čovek. Nakon što su razmenili udarce, napadač je pobegao, a kada se konačno vratio kući, pogleda se u ogledalo i zatekao je nož kako mu viri iz stomaka.

”Pogledao sam na mesto uboda i polako sam raskopčao jaknu, očekujući da će zateći krvavi nered. Tada sam po drugi put opsovao, kada sam primetio da je nož zabijen u špil karata koje sam danas kupio. Odmah sam pogledao da li prošao do mog stomaka, ali se ipak zaglavio u kutiji bez ikakve ozlede”, izjavio je AntonRauch.

U prilogu ispod možete pogledati slike koje je okačio na redditu, a samu priču možete pročitati na sledećem linku.

Iz ovih slika možemo videti koliko je sreće imao ovoga puta, a u komentarima na objavi je dobio masovnu podršku zajednice. ”Drago mi je da si preživeo prijatelji. Popiću jednu u tvoj ime”, rekao je jedan od komentara.

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA