Najbolja regionalna PUBG ekipa pridružila se českoj esports organizaciji

 
 
  • 0

Regionalni PUBG profesionalci, i vicešampioni nedavno završene osme sezone Balkan PUBG League, predstavljaće od danas češku esports organizaciju Entropiq.

Profesionalni esports tim Entropiq poseduje ekipe u CS:GO, Hearthstone, Fifa, Fortnite i iRacing-u, a dodali su u svoju raznovrsnu kolekciju i PUBG igrače iz ekipe Redline. Luka ”Lukarux” Rukavina, Jovan ”Naylup” Tomašević, Jurica ” ivas10” Baronić i Miloš ”Qbettinhos” Darinković su u odličnoj formi ove godine, i pored toga što su izgubili prvo mesto na BPL Season 8 od ekipe The Last Dance za samo jedan poen.

Ekipa sastavljena od srpskih i hrvatskih profesionalaca je pre toga ostavila sjajan utisak na PUBG Finland PSL Season 9 turniru. Osvojili su 1,500 evra i četvrtu poziciju u veoma teškoj konkurenciji, a nakon toga su dokazali da zaista poseduju potencijal da se nose i sa najjačim ekipama Evrope, zauzevši treće mesto na prestižnom PUBG Continental Series 4: Europe takmičenju.

Ispred njih su samo završili timovi koji su dobili direktan poziv na turnir, Virtus.pro i Team Liquid (dve možda i najbolje PUBG ekipe), a Redline je sa tog turnira odneo 25,000 dolara i 215 PGC poena koji će im pomoći da se kvalifikuju za PUBG Global Championship 2021, koji će se održati krajem godine.

Pred novim sastavom Entopiq-a su kvalifikacije za PUBG Continental Series 5: Europe, a ako ekipa osvoji još PGC poena na ovom turniru, gotovo sigurno će biti jedan od evropskih predstavnika na velikom globalnom PUBG događaju. Trenutno se nalaze na šestoj poziciji u generalnom plasmanu, a sedam evropskih timova se može kvalifikovati za PUBG Global.

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA