Deka Gejmer: Ušao u 87. godinu života i obrnuo igricu, ali bukvalno

Da li ćete i vi ovako u 87-oj?

  • 0
deka-igra-igrice-slika-22-03 Printskrin: Ruptly.tv

Upoznajte penzionera Janga Binglina, 87-godišnjeg deku poreklom iz Kine, koji poslednje 23 godine provodi igrajući najrazličitije igrice.

Kao inženjer u penziji, deka se jednog dana zainteresovao za video igre. Mislio je da je njegov novi hobi samo privremen, ne slutivši da će mu se potpuno posvetiti.

''Sa video igrama sam počeo 1998. godine. Od tada sam odigrao preko 500 igrica na Xbox-u i 51 igricu na PS4 konzoli''.

U njegovoj kolekciji možemo da vidimo poznate naslove poput The Last of Us, Resident Evil, Far Cry, Battlefield, Cyberpunk 2077, Dead Space, i mnoge drugi.

''Cela porodica ga podržava'', izjavio je dekin unuk. ''Kao što pomaže u razvijanju logike kod mladih, gejming i starijima pomaže da održe ''kondiciju'' uma, isto kao kod fizičkih vežbi''.

Kao i mlađe generacije, i Jang smatra da je igranje video igrica fenomenalan i vrlo moderan hobi. Istakao je da je veoma važno da ovaj hobi ne pređe u zavisnost, i da je bitno da odvojite dovoljno vremena i za fizičku aktivnost i odmor. Igrama pristupa sa mentalitetom mladih, i cilj mu je da nauči i spozna sve igre, bez ičije pomoći.

Dodao je da u skorije vreme ne namerava da prestane da igra igre.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA