Among Us postaje Nintendo Switch bestseler za manje od 24 sata

 
 
  • 0

Letnji hit je juče stigao i na Switch.

Malo je reći da je Nintendo Switch izdanje pregovaračke igrice Among Us ostvarilo ogroman uspeh. Naime, ovaj naslov je za manje od 24 sata postao jedna od najprodavanijih Switch igara svih vremena. Iako je ovaj uspeh bio u neku ruku očekivan, niko nije ni slutio da će za samo jedan dan steći status bestselera.

Razvojni tim Innersloth se oglasio putem zvanične twitter objave, gde se zahvalio Nintendu i celoj zajednici na podršci.

Among Us je izašao u junu 2018. godine, ali je tek ovog leta zabeležio rast u popularnosti. Oborio je višestruke rekorde kupovine i gledanosti, a postao je popularan i kod članova američkog kongresa.

Igra je do sada bila dostupna samo za PC i mobilne telefone. Bilo je krajnje vreme da pređe i na jednu od najzastupljenijih konzola u poslednjih nekoliko godina - Nintendo Switch.

Vrlo važan detalj je što Among Us podržava takozvani ''crossplay'', što znači igrači sa različitih platformi (PC, Mobilni, Nintendo Switch) mogu da uživaju u ovoj video igri zajedno.

Da li ste vi imali priliku da isporobate Among Us? Da li vam se dopada?

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA