Serhio Aguero izdriblan u popularnoj igrici

 
 
 ≫ 
  • 0

Napadač Mančester Sitija, Serhio Aguero, je verovatno jedan od boljih fudbalera u premijer ligi, ali definitivno treba da poradi na svojim veštinama u video igrama.

Zvezda Mančestera s vremena na vreme voli da uskoči na poznatu platformu Tvič, i strimuje video igre svojim obožavaocima. Fudbaler definitivno zna da manipuliše loptom na travnatom terenu, ali posle jedne runde popularne socijalne igre Among Us, očigledno je da Serhiovi talenti ne važe i u digitalnom svetu.

Argentinac se pridruživo španskom strimeru Ibaiju ''Ibai'' Lanosu u nekoliko partija sve popularnije igre među strimerima. U igri, deset igrača pokušava da pobegne sa svemirskog broda, obavljajući različite dužnosti. Međutim trik je u tome što među njima dvoje pokušava da ubije ili sabotira ostatak grupe. Dobra strana pobeđuje ako putem diskusija nađe i izbaci uljeze ili završe sve zadatke, a loši momci ako uspeju da ubiju većinu ljudi.

Dok su igrali, Ibai je uspeo kao zlikovac da ubije Aguera dva puta, a kao dodatna so na ranu je to što je uspeo i da ubedi ostatak družine da izbace fudbalera se broda, iako on nije bio loš. Španski strimer se hvalisao i u isto vreme ismevao jadnog Serhia pred svojim gledaocima.  Džaba je argentinac pokušavao da pridobije ljude na svoju stranu, mreža je bila vec ispletena i ostalo mu je samo da gleda kako se kotrlja u svemirskoj beskonačnosti.

Nadamo se da ovo neće obeshrabriti Aguera od strimovanja sličnih igara i strimovanja generalno. Iako nije svejedno kad vas uništavaju pred desetinama hiljada gledalaca iz čitavog sveta.

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA