Loše vesti za LoL fanove: Kartaška igra Rune Battlegrounds neće dobiti globalno izdanje do daljnjeg

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Razumemo da većina LoL igrača živi u Južnoj Koreji i Kini, ali smo svakako razočarani.

Riot Games je zvanično potvrdio da će njihova nova fizička kartaška igra u League of Legends univerzumu, Rune Battlegrounds, biti ekskluzivna za istočno tržište i da za sada ne postoje nikakvi planovi za globalno izdanje.

Ova tema je počela da se razvija kada je League of Legends Leaks & News na Twitteru podelio tizer od kineskog Riot tima. U originalnoj objavi se pominje da će Rune Battlegrounds dobiti globalno izdanje 2025. godine, ali je Riot ipak potvrdio da će igra moći da se kupi samo u Kini. U kineskom trejleru možemo da vidimo mnoge poznate LoL šampione, uključujući Dariusa, Ahri i Miss Fortune.

Iako su ove vesti razočaravajuće, to ne znači da će Rune Battlegrounds biti zauvek ”zarobljen” u Kini. Ako igra postane dovoljno popularna, verovatno će stići na zapad nekoliko godina kasnije.

Ovo nije prvi put da Riot testira novu igru ekskluzivno na kineskom tržištu. Wild Rift i Valorant Mobile beta testovi su bili dostupni samo za kineske igrače. Wild Rift je konačno dobio globalno izdanje, dok na Valorant Mobile i dalje čekamo.

Rune Battlegrounds izlazi u Kini 2025. godine.

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA