Sutra nam stiže još jedan trejler za Arcane, potencijalno će otkriti datum izlaska druge sezone

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Datum izlaska je već procureo, ali smo sigurni da su fanovi jako uzbuđeni.

Riot i Netlfix su na socijalnim mrežama najavili novi trejler za Arcane, koji će potencijalno otkriti datum premijere druge, a ujedno i poslednje sezone. Trejler će biti prikazan sutradan u 13:55 časova i možete ga pogledati na zvaničnom League of Legends YouTube kanalu.

Kao ”predjelo”, Netflix je u sklopu trejlera za predstojeći Geeked Week event prikazao još jedan tizer za Arcane. U dve kratke scene, možemo da vidimo Ambessu Medardu, Caitlyn, Seviku i Jinx.

Geeked Week je specijalni event u kome Netflix najavljuje datume izlaska za svoje predstojeće, najčešće veoma popularne TV serije, uključujući Squid Game, Black Mirror, One Piece i naravno Arcane. Ako sutra ne saznamo kada izlazi druga sezona, garantujemo da će Netflix podeliti više informacija tokom Geeked Week 2024, koji će se održati od 16. do 18. septembra.

Nismo sigurni zašto Riot i Netflix toliko odugovlače s obzirom da je datum izlaska već procureo, osim ako ”iz inata” nisu odlučili da ga promene. Naime, italijanski Netflix Instagram nalog je u arhiviranoj objavi saopštio da Arcane sezona 2 izlazi 2. novembra. Ako pratite League of Legends esports scenu, onda znate da se ovaj datum poklapa sa velikim finalom Worlds šampionata. Fanovi su ubeđeni da je ovaj datum tačan, pošto je Riot izdao prve tri epizode prve sezone 6. novembra 2021. godine, takođe na dan finala Worlds šampionata.

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA