Više od dva miliona obožavatelja gledalo povratak legendarnog LoL igrača

 
 
  • 3

Juče je ogroman broj navijača svedočio velikom povratku Faker-a na Worlds binu.

Jedan od najpoznatijih League of Legends igrača i legendarni midlejner Faker je ponovo sa ekipom T1 na najprestižnijem turniru godine, a prvi meč njegovog tima u grupnoj fazi pratio je rekordan broj gledalaca. Meč između ekipa T1 i DetonatioN FocusMe gledalo je 2.2 miliona ljudi, a ovo je ujedno i najveći broj gledalaca koji je zabeležen do sada tokom turnira.

Faker je definitivno nedostajao na glavnom LoL događaju pošto njegov tim nije uspeo da se kvalifikuje prošle godine, ali zato je dvadesetpetogodišnjak vodio ove godine svoj relativno mladi tim do mnogo boljih rezultata. Ekipa je pobedom nad DetonatioN FocusMe odlično počela Worlds 2021, a Faker je blistao u ulozi Azir-a.

Ovaj broj gledalaca je već prebacio brojeve sa 2016, 2017 i 2018 Worlds šampionata. Svaki turnir je u vrhuncu imao 2 miliona gledalaca, a 2016. ni u jednom momentu nije bilo više od 1.6 miliona posmatrača. Ako jedan meč grupne faze može da stvori toliko interesovanje, onda je ovo dobar znak što se tiče gledanosti turnira.

Drugi takmičarski dan počinje sa duelom koji lako može da obori prethodnu gledanost, a sastaju se T1 i najbolje rangirana kineska ekipa EDward Gaming. Da li će još više League of Legends obožavatelja gledati ovaj derbi?

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni90

    12. oktobar 2021 | 13:25

    Tuzno sta se danas naziva sportom i nalazi se u sekciji "Sport". Pa ovaj fizicko nije radio, nego je bio na postedi sa devojcicama. Ova vest i sve slicne njoj bi trebale da idu u sekciju "zabava", posto igrice to i jesu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA