Kineska medijska kuća kupila prava prenosa League of Legends-a za 224 miliona funti

 
 
 ≫ 
  • 0

Kineska platforma za strimovanje Huya je potpisala ekskluzivan ugovor o medijskim pravima.

Huya je juče zaključila petogodišnji ugovor sa TJ Sports kompanijom, kineskim League of Legends operatorom koji radi pod Tencent-om i Riot Games-om. Dogovor uključuje takmičenja League of Legends Pro League (LPL), League of Legends Development League (LDL), i LPL All-Star događaj.

Kineska platforma će kreirati promotivne sadržaje, riplejeve, vesti, preglede mečeva i komentarisati, koristeći zvanične resurese koje TJ Sports treba da obezbedi. Prošle godine, još jedna kineska striming platforma, Bilibili, je sklopila dogovor o trogodišnjem prenosu League of Legends takmičenja kao što su World Championship, Mid-Season Invitational i All-Star mečevi.

Pandemija je pokazala esports kompanijama da ne smeju da se isključivo oslanjaju na zaradu od prodavanja karti za velike uživo turnire, a nema sumnje da će popularna igra biti dobro praćenja u regiji iz koje dolazi najveći broj esportista.

Video: Deka Gejmer: Ušao u 87. godinu života i obrnuo igricu, ali bukvalno

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA