Klimav početak za PlayStation 5 - konzola se pregrejala u izlogu prodavnice tehnike

 
 
 ≫ 
  • 0

Ovo definitivno nije trebalo da se dogodi.

Na pragu smo sledeće generacije konzola. Svi gejmeri željno iščekuju nove PlayStation 5 i Xbox Series X sisteme, koji na tržište stižu 12. i 10. novembra, redom. Što se PlayStation 5 tiče, kupovinu ćete morate da izvršite onlajn, jer je Sony je zvanično potvrdio da konzola u početku neće biti dostupna u prodavnicama.

Međutim, iako neće biti na prodaju, trgovci su ih smestili u izlog, kako bi svi ljubitelji video igara i potencijalni kupci imali priliku da vide kako radi. Jedna mušterija je ipak primetila nešto veoma čudno.

Na ekranu jednog od izloženih primeraka se pojavila bezbednosna poruka, koja nalaže da se sistem pregrejao, i da bi korisnik trebalo da ga ugasi.

Iako je ovo veoma moćna mašina, nikako ne bi trebala da ima problema sa pregrevanjem. Šta se onda dogodilo sa ovim primerkom? Fabrička greška?

Problem je zapravo bio u ventilacionom sistemu prodavnice. PlayStation 5 je bio izložen u vrlo skučenu providnu kutiju, koja je sprečavala adekvatan protok vazduha.

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA