Zaigrajte Fortnite kao NBA zvezda Lebron Džejms

 
 
  • 2

Ovo je srećan dan za sve ljubitelje NBA-a, jer je košarkaška legenda Lebron Džejms konačno stigao u Fortnite Battle Royale. Čitavu kolekciju kostima možete kupiti u Item Shop prodavnici već sada, i to po ceni od 2,500 V-Bucks-a.

Epic Games nikada neće prestati da iznenađuje. Posle gotovo cele postave Avengersa i drugih velikih sportskih zvezda, vreme je da pružimo dobrodošlicu i Lebron Džejmsu.

Nova kolekcija dolazi sa tri različita i veoma unikatna kostima. Prvi je klasičan Lebron skin, sa ekstravagantnom kožnom jaknom i krunom, a drugi Toon Squad skin, sa košarkaškim dresom u stilu novog Space Jam filma. Poslednja varijanta je Taco Tuesdays skin, dizajnirana u čast istoimenog serijala.

Uz ova tri kostima, svi koji kupe kolekciju dobijaju i Lion harvesting tool, Wingspan glider, novi back bling, emote, sticker i loading screen.

Kolekciju možete kupiti u Item Shop prodavnici po ceni od 2,500 V-Bucks-a, što je oko 20 dolara. Ako kojim slučajem već posedujete Toon Squad LeBron skin, dopuna kolekcije će vas koštati samo 1000 V-Bucks-a, što je 8 dolara.

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bela Vrana

    15. jul 2021 | 12:46

    Realno bolje Džordana da su stavili, više bi im se isplatio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA