Fortnite tim izbačen sa turnira zbog uvrede Epic Games-a

 
 
 ≫ 
  • 1

U pitanju je veoma morbidna opaska.

Trojka profesionalnih Fortnite igrača će propustiti veliko finale Fortnite Championship Series-a (FNCS) zbog strašne uvrede upućene visokom funkcioneru Epic Games-a, Donaldu Mastardu.

Ekipa se kvalifikovala na veliko finale FNCS-a u NA East (Severna Amerika) regionu, koje se odigralo ovog vikenda. Međutim, tim je propustio finale zbog twitter komentara jednog od članova, koji je na socijalnim mrežama poznat kao ''Wrigley''. Naime, Wrigley je na twitter-u poručio kreativnom direktoru Epic Games-a, Donaldu Mastardu, ''da se ubije''.

Njegovi razočarani saigrači Dictate i Userzs u na twitteru ubrzo podelili i zvanični email od Epic Games-a, koji ih obaveštava da su diskvalifikovani sa turnira. Administrator se poziva na član 8.1.2 iz zvaničnog pravilnika turnira, koji kaže da ''svi igrači moraju da poštuju druge igrače, administratore, spektatore i sponzore''.

Ovo znači da je sav trud koji je ekipa uložila tokom sezone pao u vodu, i da će otići kući bez zagarantovanog nagradnog novca, i to sve zbog jednog zlonamernog komentara. Nagradni fond samo NA East regiona je preko $690,000.

Da li su njegova dva saigrača zaslužila ovakvu kaznu?

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gamer

    16. mart 2021 | 02:22

    Šta su tražili to su i dobili. Epic se barem trudi da enforsuje pravila i ne pravi razliku između popularnih i novih igrača. Da budu srećni što su tako prošli, mogli su da dobiju i prema ban pa da se oproste od te igre za sva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA