MackWood se pridružuje G2 Esports Fortnajt timu

 
 
  • 0

Jedan od najboljih Fortnajt igrača sa istočne obale Amerike postao je najnovije pojačajanje G2 Esports-a.

Krajem prošle godine G2 je osvežio svoj stagnirajući Fortnajt sastav dodavanjem FNCS Chapter 2 - Season 3 šampiona Šona ''Coop'' Kupera, i ovo je bio znak života za organizaciju koja nije bila sigurna za voju budućnost u Fortnajtu. Nakon toga organizacija je dodala još nekoliko igrača u svoju profesionalnu Fortnajt postavu a poslednji talenat je bivši igrač Team SoloMid-a, Mek ''MackWood'' Esop.

MackWood je karijeru počeo igrajući za Complexity a zatim je prešao u TSM koji je napustio kada je organizacija odustala od Fortnajt divizije. Učestvovao je na Fortnajt svetskom prvenstu i završio takmičenje na 16-toj poziciji. Mek je nakon toga osvojio prvi Fortnite Chapion Series u desetoj sezoni, zajedno sa saigračima ZexRow i Yung Calc-om, stigao do finala FNCS Chapter 2 - Season 1 i učestvovao u dva od četri velika finala FNCS turnira. Važi za člana jedne od najboljiih trojki ove sezone i favorita za osvajanje turnira.

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA