CS2 kvalifikacije za Svetski Esports Šampionat: Srbija otvara plejof mečom protiv Turske u 17:00!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prenos možete pratiti na Klan RUR YouTube kanalu.

U utorak, 9. jula nastavljaju se CS2 kvalifikacije za predstojeće Svetsko Esports Prvenstvo u organizaciji IESF-a, koje će se ove godine održati u Rijadu. Sa rezultatom 2-1 u grupi D, Srbija je uspešno obezbedila plasman u sledeću fazu takmičenja.

Srbija i Turska će prvi meč plejofa igrati 9. jula u 17:00 časova. U slučaju pobede, našu reprezentaciju 13. jula očekuje duel sa Hrvatskom ili Izraelom. U slučaju poraza, odmah igramo meč sa reprezentacijom Makedonije, u 20:00 časova. Žreb možete pogledati ovde.

”Žreb nas ne dotiče, jer svakako moramo da pobedimo najbolje da bismo prošli dalje. Očekujemo pobedu naravno, ali to neće biti jednostavno jer nas čekaju veoma nezgodni protivnici”, izjavio je naš CS2 reprezentativac Vladan ”VLDN” Radević.

Prenos mečeva će biti emitovan na Klan RUR YouTube kanalu.

Za srpsku CS2 reprezentaciju nastupaju:

  • Luka ”c0llins” Živanović
  • Nikola ”Dragon” Bošković
  • Vladan ”Kind0” Mandić
  • Vladan ”VLDN” Radević
  • Luka ”emi” Vuković
  • Ivan ”choiv7” Živković

Od 11. do 19. novembra, najveštiji esportisti širom sveta okupiće se u Rijadu, gde će se boriti za titulu najbolje esports nacije. Na 16. Svetskom Esports Šampionatu će se igrati ukupno pet esports naslova: Counter-Strike 2, Dota 2, eFootball, Mobile Legends: Bang Bang i PUBG MOBILE. IESF ove godine takođe organizuje CS2 i MLBB turnire za žene. Nagradni fond događaja iznosi 1.000.000 dolara.

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA