EA FC 25 turnir na Urban sport festu – takmičite se i osvojite vredne nagrade!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vidimo se na Silosima u Beogradu u nedelju, 29. septembra!

U sklopu 10. Evropske nedelje sporta, Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) u saradnji sa Olimpijskim Komitetom Srbije organizuje specijalni EA FC 25 turnir na beogradskom Urban sport festu!

Evropska nedelja sporta je događaj pokrenut od strane Evropske komisije. Ovaj događaj se ove godine po 10. put realizuje u mnogim evropskim zemljama, a njegov plemeniti cilj je razvoj i promocija sporta i fizičke aktivnosti, posebno kod mladih.

U okviru Evropske nedelje sporta, u gradovima širom Evrope će biti organizovani događaji, aktivnosti i radionice, uključujući Beograd, Zaječar, Zrenjanin, Bor i Sombor. Jedan od ovih događaja biće Urban sport fest, koji će se održati u nedelju, 29. septembra na beogradskim Silosima sa početkom u 16:00 časova. Festival urbanih sportova namenjen je pre svega mladima, sa ciljem da promoviše urbanu sportsku kulturu.

Na Urban sport festu ćete imati priliku da posetite štand Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova, koji će u saradnji sa Olimpijskim Komitetom Srbije organizovati esports turnir u fudbalskoj simulaciji EA FC 25, ranije poznatoj kao FIFA. Od 17:00 časova, svi ljubitelji fudbala i video igara će moći da testiraju svoje veštine i da se takmiče za vredne nagrade.

Za najbolje takmičare izdvajamo sledeće nagrade:

1. mesto – EA FC 25 (nova igra!)

2. mesto – SwapForce Spawn gamepad

3. mesto – ControlPlay gamepad

Učešće na turniru je potpuno besplatno i dostupno za sve. Prijave se vrše na licu mesta, a možete se prijaviti i ranije putem ovog linka. Na istom linku možete pronaći sve dodatne informacije o turniru.

Vidimo se na EA FC 25 turniru u nedelju, 29. septembra od 17:00 časova na Silosima!

Video: Održana premijera u predstave "Meduza Suza" u Narodnom pozorištu Pirot

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA