Srbija osvojila srebrnu medalju na Nations Cup turniru na Jahorini!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovog vikenda na Jahorini je održan Nations Cup turnir u igri EA FC 24, pod okriljem eAdriaticLeague (EAL), koji je podržava i Evropska Esports Federacija (EEF). Turnir je okupio najbolje esportiste iz više zemalja, a Srbiju su predstavljali Nemanja Pejović i Igor Đorđević.

Srpski tim je nastupio u izuzetno teškoj grupi sa reprezentacijama Turske, Slovenije i Bugarske. U neizvesnoj završnici, Pejović i Đorđević su uspeli da obezbede prolaz u narednu fazu, nakon čega su nastavili niz sjajnih partija. U nokaut fazi, savladali su Gruziju i Luksemburg, oba puta ubedljivim rezultatom 3-0, čime su obezbedili mesto u četvrtfinalu.

U finalu ih je dočekala reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja je pokazala odličnu pripremljenost i vrhunski nivo igre. I pored odličnih šansi i nekoliko izvanrednih golova srpskog tima, protivnici su uspeli da osvoje pobedu sa 3-1. Iako ostaje žal nakon finala, ponosni smo na naše momke koji su pokazali da imaju svetlu budućnost kada je u pitanju EA FC!

ea_fc_nationscup_zajedno Foto: eAdriaticLeague

EA FC Nations Cup je bio uspešno organizovan od strane EAdriatic League, uz podršku Evropske Esports Federacije (EEF). Takmičenje je proteklo bez većih problema, uz profesionalnu produkciju i jasno definisanu strukturu. Ovaj događaj može poslužiti kao odličan temelj za buduće turnire, sa nadom da će ovakva esports takmičenja postati sve češća u regionu.

Prenos turnira možete gledati preko linka u prilogu.

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA