Još saradnje sportista sa video igrama - Fudbaler Totenhema Son će se naći u PUBG Battlegrounds

 
 
  • 0

Prava najezda popularnih sportista u industriju video igara, nema šta. Korejski fudbaler Son Hjung-min je još jedna zvezda koja dolazi u neku igru iz betl rojal žanra.

Ne samo da će PUBG igrači moći da igraju sa Sonom u igri, nego je planiran i specijalni događaj koji počinje 21. jula. Ekskluzivni ivent će se zvati The Sonny Collaboration Event i trajaće sve do 3. avgusta. Igrači će moći da završe specijalne misije i zarade poene sa kojima će kupovati predmete posvećene Totenhemovom igraču poput šlema trećeg nivoa i Contraband kupona.

Son i sam voli da igra jednu od popularnijih betl rojal igara, i sviđa mu se što će imati priliku da pobedi sa svojim digitalnim dvojnikom. Svi oni koji ne stignu da nabave ekskluzivne predmete za ovo ograničeno vreme, moći će da ih kupe u prodavnici u igri do 20. oktobra.

Igrači koji ugrabe Sonov šlem tokom ovog događaja, imaju šansu i da osvoje jedan od pet pravih replika šlemova sa fubalerovim autogramom. Srećni dobitnici će biti objavljeni 11. avgusta.

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA