Niko nam nije ravan: Srbija je vaš UEFA eEURO 2021 šampion

 
 
  • 2

Kepa i Roksa su odigrali fantastičnu igru

Sa svojom fenomenalnom igrom i trijumfom u velikom finalu UEFA eEURO 2021 šampionata protiv reprezentacije Poljske, Kepa i Roksa su dokazali da je Srbija ubedljivo najbolja eFootball PES 2021 ekipa u čitavoj Evropi.

Našu reprezentaciju predstavljaju dva naša najbolja i najpoznatija igrača, Marko ”Roksa” Roksić i Stefan ”Kepa” Slavković, koji su takođe saigrači u čuvenom italijanskom timu, Romi. Na prošlogodišnjem evropskom prvenstvu osvojili su srebrnu medalju, ali su ove godine dokazali da su zlata vredni.

Srbija je uspela da završi grupnu fazu takmičenja na prvom mestu, savladavši reprezentaciju Turske i Poljske. Naši predstavnici su potom odmerili snage sa Grčkom u četvrtfinalu, i Francuskom u polufinalu. Oba meča su se završila sa rezultatom 2-1 za našu reprezentaciju.

U velikom finalu se odigrao revanš sa reprezentacijom Poljske. Znali smo da će Poljaci biti gladni osvete i da će biti jači nego ranije, ali Kepa i Roksa su uspeli da ostanu hladne glave i uzmu čitav meč sa samo jednom izgubljenom utakmicom. Tako se veliko finale završilo sa rezultatom 3-1, a Srbija je osvojila titulu UEFA eEURO 2021 šampiona, kao i novčanu nagradu od €40,000.

Na kraju turnira smo imali priliku da vidimo i intervju sa Roksom, a možete ga pogledati ovde.

Snimak finala možete pogledati ovde, ili u prilogu ispod.

Sve čestitke Kepi i Roksi! Sada je vreme da se usredsredimo na kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo, i da saznamo da li će nas jedan od ovih PES majstora predstavljati na šampionatu u Izraelu.

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA