Team Liquid je šampion 13. Internationala!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stari Team Liquid sastav je osvojio TI titulu pre tačno sedam godina.

U nedelju, 15. septembra smo ispratili završnicu Internationala, najvećeg Dota 2 turnira godine i borbu dva velika rivala za Aegis of Champions. Uživo u Royal Areni u Kopenhagenu pred hiljadama navijača i ljubitelja Dote 2, krunisali smo ovogodišnje šampione – Team Liquid!

Iako su se mnogi fanovi već požalili na ”još jedno 3-0 finale”, moramo da pohvalimo momke iz Liquida na skoro savršenom nastupu – izgubili su jedan jedini meč u grupnoj fazi, koja je ove godine bila posebno ”opuštena”. Pravi test je kao i uvek bio plej-of, gde je ubrzo postalo jasno da im niko nije ravan – na putu do finala, pobedili su Xtreme Gaming, Cloud9 i Gaimin Gladiators bez i jedne izgubljene mape.

U velikoj završnici smo gledali reprizu finala upper bracketa, gde su se susreli sa GG-om koji je pre samo nekoliko sati savladao Tundru u možda i najnapetijem meču celog Internationala.

Svi uvek priželjkujemo najuzbudljiviju Dotu i finale od pet partija, ali se i ovaj International ”nažalost” završio sa ubedljivim 3-0 rezultatom. Verujemo da se navijači Liquida neće previše buniti!

MiCKe, Nisha, 33, Boxi i Insania su na velikoj sceni Royal Arene podigli svoj prvi Aegis of Champions, osvojivši novčanu nagradu od 1.156.669 dolara. Liquid kao organizacija je ušla u ”klub dvostrukih TI šampiona”, čiji su trenutni članovi samo OG i Team Spirit.

The International 13 šampioni, Team Liquid:

  • Majkl ”miCKe” Vu
  • Mihal ”Nisha” Jankovski
  • Neta ”33” Šapira
  • Samjuel ”Boxi” Svan
  • Ejdin ”Insania” Sarkohi
  • Vilijam ”Blitz” Li (trener)
  • Matis ”Jabbz” Frizel (trener)
  • Damjan ”kpii” Čok (trener)

Tradicionalno, i IceFrog je čestitao pobednicima.

Snimak finalnog dana 13. Internationala možete pogledati ovde.

Video: Premijerno izvedena nova "Pokondirena tikva" u Narodnom pozorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA