Team Serbia je pobednik Dota 2 kvalifikacija za GEF šampionat

 
 
  • 0

Pored Street Fighter V i eFtooball kvalifikacija, ovog vikenda smo se družili i sa Dota 2 ekipama, koje su se takođe borile za svoje mesto na internacionalnom turniru u Istanbulu. Kao pobednik kvalifikacija izašla je ekipa Team Serbia, koja je sve mečeve odigrala bez greške, zbog čega će momci zasluženo predstavljati našu zemlju!

U subotu , 13. avgusta imali ste priliku da ispratite nekoliko zabavnih Dota 2 mečeva između par vrlo kvalitetnih timova. Ipak, favorizovana ekipa predvođena Nikolom ”LeBronDota” Popovićem je uspela da izađe kao pobednik.

U finalu su se sastali sa ekipom Turbina, koja je u polufinalu bila ubedljiva protiv Link eSportsa. Očekivali smo uzbudljivo finale, ali je Team Serbia kontrolisao oba meča. Timski su igrali bez puno grešaka, a svaku priliku da naprave prednost su iskoristili na najbolji moguć način. Slavili su rezultatom 2-0, čime su osigurali učešće na GEF šampionatu!

Za ekipu nastupaju Nikola ”LeBronDota” Popović, Ivan ”IgnItableS” Spasić, Mihajlo “MikSa`” Jovanović, Neven ”kounz” Čobanov i Nikola ”hairyfreak” Babić.

Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE.

RUR i SESE bi želeli da se zahvale svim učesnicima i čestitaju ekipu na fantastičnoj pobedi. Želimo im puno sreće na predstojećem turniru!

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA