Ramzes će igrati za NaVi u sledećoj DPC regionalnoj ligi

Organizacija je odlučila da zameni General-a jednim od najpoznatijih slobodnih igrača te regije.

  • 0
Foto: DreamLeague

Roman ''RAMZES666'' Kušnarev izgleda nije spalio sve mostove u CIS regiji. Iako je Ramzes jedan od najuspešnijih mladih igrača sa ruske Dota scene, prati ga reputacija da je igrač sa kojim je teško funkcionisati u timu. Roman je u Dotu ušao veoma mlad i brzo je našao uspeh sa sada legendarnim sastavom Virtus.pro, a mešavina uspeha i nezrelosti je izgleda bila previše za njega, tako da je igrač postao neke vrsta ''dive'' kako je vreme prolazilo.

NaVi je sa druge strane imao dosta komplikacija sa sastavljanjem novog tima, a stvari se nisu poboljšale kada je nekoliko igrača testirano pozitivno na kovid pred početak Singapur Mejdžora. Ekipa je morala da odustane od učešća, a zamena Viktora ''General ''Nigrinija dolazi verovatno kao želja da izbore još jednom direktan plasman na sledeći Mejdžor.

Ekipa nije dala mnogo informacija o tome zbog čeka menjaju General-a, a tim ćemo moći da vidimo u novom sastavu od 13. aprila. NaVi je u prvoj sezoni osvojio 300 DPC poena, tako da ne mogu da je nazovu neuspešnom, mada je velika šteta što nismo mogli da ih gledamo u Singapuru. Za NaVi u sledećoj sezoni će igrati:

  • Alik ''V-Tune'' Vorobej
  • Bogdan ''Iceberg'' Vasilenko
  • Roman ''RAMZES666'' Kušnarev
  • Vladimir ''RodjER'' Nikogosjan
  • Andri ''ALWAYSWANNAFLY'' Bondarenko

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA