Tim Assault diskvalifikovan iz SEA Dota Pro Circuit donje divizije

Donja divizija Dota 2 Pro Circuit lige počinje za samo nekoliko dana, ali ekipa Assault-a neće na njoj nastupiti.

  • 0
Foto: pglesports

Ovogodišnje SEA ( South East Asia) kvalifikacije za gornju i donju diviziju su organizivane malko drugačije od ostalih DPC Season 1 liga. Region je imao dve odvojene zatvorene kvalifikacije tako da su timovi mogli da budu elimisani i u drugoj fazi. VISdota je prva ekipa koja je diskvalifikovana tokom ovog događaja, zbog korišćenja igrača kojem je zabranjeno učešće na turnirima, a po poslednjim informacijama još jedan tim je pogodila ista sudbina.

Tim koji se ranije takmičio pod imenom Void, a sada Assault, odstranjen je iz donje divizije za koju su se kvalifikovali, a njihovo mesto zauzeće drugi tim. Zabrana je sprovedena jer je nalog jednog igrača bio deljen, tako da ga je koristilo više različitih igrača. Njihovo mesto zauzeće Army Geniuses ekipa koja je ispala baš u toj pomenutoj drugoj fazi zatvorenih kvalifikacija. Videćemo koji tim iz ove regije može da se izbori za učešće u višem rangu takmičenja koje potencijalno vodi i na Mejdžor turnire. Uključite se 18. januara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA