MiLAN napustio mudgolems

 
 
  • 0

Nakon BoraNije i drugi Dota 2 profesionalac sa ovih prostora je napustio ekipu.

Mudgolemsi su spali na tri člana nakon što je Milan ''MiLAN'' Kozomora objavio da napušta tim. Milan je odlučio da novu DPC sezonu sačeka sa drugim timom nakon što je tim završio šesti na OGA Dota Pit-u. Sastav je pre odprilike nedelju dana ostao bez midlejnera BoraNije, koji do danas nije razjasnio pod kojim okolnostima je napustio ekipu. Za razliku od te situacije, Milan je izjavio da je doneo odluku da se raziđe sa timom pošto ima ''novi put'' koji treba da sledi posle zimskih praznika.

Sastav je oformljen ovog septembra sa ciljem da se kvalifikuju za ESL One Germany Online. Mudgolemsi su imali jako dobar start, osvojili su treće mesto na tom turiru i završili ispred timova poput Team Secret, OG i Team Nigma. Već na sledećem turniru, BTS Pro Series, napravili su bolji rezultat i stigli do drugog mesta. Problemi su nastali kada je ekipa počela da se takmiči u EPIC Ligi, iako na početku nije tako izgledalo.

Mudgolemsi su počeli takmičenje sa dve pobede, a tim je izgleda imao utisak da su našli pravu kombinaciju igrača, tako da su objavili da aktivno traže organizacije koje će da predstavljaju. Natavak takmičenja doneo je veliki kolaps forme i ekipa je izgubila narednih sedam mečeva i ispala sa takmičenja. Od, potencijalno, jednog od boljih timova na evropskoj sceni, do razlaza nakon samo nekoliko meseci. Početkom sledeće godine počinje nova DPC sezona tako da možda MiLAN već ima rezervni plan?

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA