Vikin.gg pobedio Team Liquid u finalu Summit 13 turnira

 
 
 ≫ 
  • 0

Ekipa je osvojila svoj drugi Summit turnir u zadnjih mesec i po dana.

U evropskom regionalnom finalu drugi put je slavio interesantnan tim Vikin.gg koji je posle slabijeg starta serije uspeo da pobedi Team Liquid tri partije zaredom rezultatom 3-1. Ekipa sastavljena od igrača različitih evropskih nacionalnosti je tako završila na istoj poziciji kao i na prethodnom turniru Beyond The Summit Pro Series Season 3 i osvojila $21,000 i zato su na juče završenom turiru počinjali takmičenje u plejof fazi.

U finalu BTS Pro Series Season 3 pobedili su sastav mudgolems u kojem igraju regionalni igrači BoraNija i MiLaN. Iako se na turniru nisu pojavili neki od najjačih timova poput OG, Team Secret-a i Nigme ekipa Vikin.gg je definitivno pokazala da bi svi timovi morali da obrate pažnju na ovaj sastav koji može da iznenadi svakoga.

Team Liquid je došao na ovaj turir posle sjajnog rezultata na ESL One Germany turniru na kome su trijumfovali upravo ispred nekih od najboljih ekipa Dote 2.  I pored dodatnog samopouzdanja, Liquid se mučio do finala dok je Vikin.gg izgubio samo uvodni meč na turniru. Oba tima imaju par dana odmora dok čekaju da se kvalifikacije za EPIC League Division 1 završe a od 12. novembra počinju takmičenje u grupnoj fazi gde ih čekaju sve top ekipe sa evropske scene.

Pogledajte neke zanimljive detalje iz sinoćnjeg finala u nastavku.

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA