Vladan ''VLDN'' Radević se zvanično vraća u glavni CS2 sastav BLEED Esportsa

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

VLDN se pridružio organizaciji u aprilu ove godine, ali je poslednja četiri meseca proveo na klupi.

BLEED je na socijalnim mrežama objavio da se srpski Counter-Strike 2 profesionalac Vladan ”VLDN” Radević ponovo vraća u glavni tim. Zameniće Hampusa ”hampus” Posera koji je prešao u Johnny Speeds. VLDN je potpisao za organizaciju sredinom proleća, da bi u maju bio prebačen na klupu.

Kako je hampus bio IGL ekipe, nije nam poznato ko će preuzeti njegovu ulogu. Nexa i jkaem su solidni kandidati, mada su obojica u više navrata potvrdili da nisu zainteresovani za ovu poziciju.

Ako iole pratite domaći kanter, onda znate da je Vladan jedan od naših najjačih igrača. Probio se na scenu igrajući za iNation, tim koji je dugo bio najbolji u Srbiji i koji je prošle godine došao na korak do plasmana za Major. Zajedno sa istim saigračima osvojio je dve bronzane medalje u dresu Srbije, jednu na Evropskom Esports Šampionatu u Oradeji, a drugo na prošlogodišnjem Svetskom Esports Šampionatu u Jašiju.

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA