Nemanja ”huNter-” Kovač otkrio zašto nikada neće postati IGL

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pozicija IGL-a definitivno nije za svakoga.

U intervjuu koji je snimljen tokom CS2 PGL Copenhagen Majora, voditelj Džejms Benks je razgovarao sa Nemanjom ”huNter-” Kovačem, koji nam je otkrio detalje o njegovom detinjstvu, odnosu sa NiKom i profesionalnoj karijeri sa fokusom na G2. U jednom od zanimljivijih segmenata, saznali smo da je huNter- u više navrata zamalo postao IGL ekipe.

”Tokom moje profesionalne karijere, dosta puta su me pitali da preuzmem ulogu IGL-a (u G2 bar pet puta), ali sam ja svaki put rekao ne. Jednu takvu situaciju sam imao 2022. godine kada je Aleksib izašao iz tima. Ne znam šta da kažem, prosto mi se ne dopada ova pozicija. Bila bi previše teška za mene. Ako moja ekipa izgubi dok sam ja IGL, sva krivica bi pala na mene (barem u mojoj glavi). Osećao bih se toliko loše da više ne bih mogao da se fokusiram na svoju igru. Onda bi situacija postala još gora”, objasnio je huNter-.

Major u Kopenhagenu se održao od 17. do 31. marta kao prvi Major u Counter-Strike 2 eri. Na ovom turniru, G2 je zauzeo 3-4. mesto, dok je titula pripala NAVI-u.

Kako se vama čini posao IGL-a? Da li biste bili sposobni da predvodite CS2 ekipu na LAN-u?

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA