CS:GO profesionalci tvrde da tačno znaju kada izlazi Counter-Strike 2

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Valve je ove nedelje dosta pažnje posvetio Counter-Strike dvojci, zbog čega su mnogi pomislili da je igra vrlo blizu izlaska. Međutim, neki profesionalni igrači tvrde da znaju tačan datum kada će igra izaći.

Mantuu iz BIG-a je na Twitteru juče izjavio da ”ne može da veruje da CS2 izlazi za samo 4 dana”, tačnije u ponedeljak, 21. avgusta. Verovatno ste već pomislili da bi ovo mogla biti šala, ali ako razmotrimo o kom datumu se radi, i te kako je moguće da CS2 u ponedeljak ugleda svetlost dana.

Naime, Counter-Strike: Global Offensive 21. avgusta slavi svoj 11. rođendan, tako da bi bilo logično da se Valve opredelio za baš ovaj datum. Ovo se poklapa i sa njihovom inicijalnom izjavom kada je igra najavljena u martu – da će igra izaći krajem leta. Bio bi to dostojan ispraćaj CS:GO-a!

Ovo je vrlo interesantna vest u kontekstu svetskog IeSF šampionata, koji počinje 24. avgusta. Međutim, čak iako Counter-Strike 2 zaista izađe u ponedeljak, verujemo da će se na IeSF-u ipak igrati CS:GO.

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sus

    20. avgust 2023 | 23:40

    Tesko.. 'fali jos dosta polishinga i ostalih stvari, mozda bude sledeceg meseca Launch, but who knows.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA